Dålig uppdatering jag vet !

Nu blir det andra bullar , jo jag ska verkligen bli bättre på att uppdatera :) LOVAR!  idag har jag i varje fall pluggat till biologiprovet och det var ju inte super svårt om man säger så ;) sen blev det kikki och alex , och senare ikväll drog vi till julia där det bjöds på pizza !! Vilket kalas , riktigt mysigt såhär på en söndag :P haha , jo och i fredags var det orientering för min del och alla 9:ors del , och jag har skaffat mig VG är jag säker på =) Tjoohoo :D Sen igår hade vi kalas för systern min och kusinen som båda fyller 18 år , ojj tiden rinner verkligen iväg :) på kvällen / natten var jag och några på en liten fest som blev halvtlyckad må jag säga , haha men jag tackar för mitt trevliga sällskap ! nu ska jag lägga upp lite bilder på saker som hänt i veckan =)

psiloveyou
veckans film : ps! i love you , helt underbart bra!
oddmolly
min tröja som mor min gav mig som jag lovade att visa i bloggen :) här!

grymt stort tack till caroline till höger som är helt sjukt grym:) (gammal bild!)

bästablogg kvinnan denna veckan , ELIN KLING!

bästaartist som jag såg i fredags också är håkan :) SUPERDUPER!

i farten!

Slänger in ett inlägg nu i farten , sitter och pluggar! Gör engelska nu SO:n är klar sen måste jag göra matte . Har bråttom ska nämligen träna , dans 19-20 core 20.10-21 ! :) ska bli helt underbart !!

nu måste jag fortsätta , pusshejs


min nya favorit artist , erykahbadu !!

konfirmation

nu var allt i kyran klart , har fått paket och ätit snart blir det efterrätt :) allt gick hyffsat i kykan vi sjöng fel 1 gng :P haha , men det blev bara skojj !" alla bilder från kyrkan får ni gärna skicka :)


också tycker jag ni ska bli bättre på att kommentera ?? ;)


lite bilder från min konfirmation :

frågestund med ledarna , jagkikkijullanloppan

påväg in , elin med korset och jag+loppan bakom:)

här var det dans , som gick bättre än väntat :O haha :P

här har vi nkodemos och jesus , visst är jesus vacker med klackskor på ;)? tss

jullan och jag innan dansen ;)

konfagruppen , när vi "sjunger ut för fulla muggar" ;P

avslutar med en bild på mig själv.

nu har vi ätit efterrätten , det var 2 jätte fina tårtor som mamma beställt från borås ! de var hur fina somhelst och jag lovar att bilder på dess kommer senare :) nu ska jag ringa jullan min vän !:D




dagens

kör en dagens klädsel :
grön blus oddmolly
svarta tights lindex
svart linne mq
svart kofta filippaK
kjol monki
 armband thomassabo+ victorins

var inne på harrys med mamma idag också för hon ville ha med mig för att kolla på en tröja från oddmolly , rosa till grundes med vitt möster och rosetter ( deras vanliga modell för de tröjorna som är tjockare) , den åkte med hem och är jätte fin och jag är supernöjd! tack världens bästa mamma :)

BILDER KOMMER :)

ideal modellen

varför måste man se ut på ett visst sätt ? klä sig på ett visst sätt? alltid se "bra" ut ?

tydligen så måste man vara super smal och vara mode inriktad och alltid vara på topp , funkar verkligen människan på det viset därför gillar jag vissa människor som sticker ut och går sin egna väg exempelvis agyness deyn en riktig stilikon dock men hon verkar så cool till personligheten ,och verkligen gå sin väg även fast hon är en sådan där super smal tjej så är hon ändå normalt smal för att vara modell! också gillar jag våran svenska tjej josefine crawford och självklart carina berg (alla korthåriga) , carina berg är nog modigast som rakade av allt sitt hår. det finns en absolut favorit bland några tjejer som går sin egna väg , hon är inte lika smal som de andra men frukstansvärt vacker och snygg! =(trumvirvel...) beyonce knowles! alla måste bara tycka att hon är vacker och sjunger hur bra somhelst!?

jag tycker iaf att man ska gå sin egna väg vara sig själv skita i andras åsikter och bara "GE JÄRNET!" det kommer du gå långt på och vinna mycket på i framtiden.!

nu lite bilder på dessa jag nämnde ovan :


agyness deyn , beyonce+henneskälek, luuk+carinaoch josefine och superbloggerskankling!

pusshejs / maja theodorsson

löshår hit & dit

Hejhej Bloggen:)
idag var det konfaträff igen , gick igenom hur vi ska gå in osv. Jag hoppas det går bra imorgon iaf för annars blir ju allt pannkaka och det vill man ju inte ! hoppas verkligen alla killar sjunger och tjejer också så inte det bara är min "otroligt vackra" stämma som ekar i kyrkan . Har iaf bestämt vad jag ska ha för kläder men inte frísyr , hmm ? vad tror ni blir bäst platt eller lockigt(självfall), jag har också löshår men jag vet inte om det är samma färg längre ? tona håret i onsdags .

När man ändå pratar om löshår så tycker jag att det är jätte fint på de personer som det ser naturligt ut på inte de som det ser ut som barbiehår ! det är inte alls fint , jag har några av mina vänner som passar jätte bra i löshår som har normallångt hår från början så det ser Naturligt ut. Men det finns ju många undantag , kolla bilden här nere exempelvis! Hon ser ju inte klok ut med löshår ända ner till fötterna !? vad tänker man på då? Aja hoppas att mitt löshår om jag har det blir fint iaf !! :)

pussokram / maja theodorsson


bild tagen i gbg .


torsdag-konfirmation

Då var det torsdag igen , hade matteprov som var svårare än vanligt men jag hoppas det blir ett G iaf :)Efter skolan var det konfaträff vi konfirmerar oss ju på lördag , äntligen känns väldigt skönt men också lite tråkigt att sluta träffa gruppen.Men vi får ha återträffar , också träffar man ju ledarna ibland kanske ?Aja det ska blir skönt på många sätt och vis iaf , sen ska man ju få lite presenter efter konfirmationen också ska man dit på söndagen också . Sen efter denna helgen är det FÄRDIGT! då ska jag bara slappa och ha det hur skönt somhelst varenda dag och äntligen kunna gymma för det har ju varit så mkt med allt nu på sistone! Nog pratat om det , det är en läxfrikväll ikväll och det tycker jag väldigt mycket om ! tjoohoo , haha

Jag hoppas lördag kväll bjuder på skojj för annars blir det för lugnt ? Ngn som kan höra av sig =)

pussokram / mtheodorsson


här har vi en bild från Dyrön och jag riktigt längtar tillbaka när jag ser denna :)
på Dyrön var nämligen vårat konfaläger , och det är något speciellt med det
stället som man känner när man är där :)

bloggbloggbloggblogg

Hej nya blogg !
Jag säger 2:a gången gillt och hoppas på massvis med läsare .
Jag heter Maja och skriver om mina vardagar och sådannt!


Just nu har jag inte så mycket att skriva om för mina tankar om design på bloggen + min sömn för klockan är mycket snurrar runt i huvudet men jag återkommer imorgon och skriver lite ;)

Pusshejs!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0