valborg spenderas i varberg

Hej på er ! Har egentligen hur bråttom som helst men som vanligt går lite andra saker före ;) Jag försov mig idag , skulle gått upp och duschat oså klockan kvart i sju . Jag vaknade fem i halv åtta !! Härligt , så jag fick ha kvar min fula fläta från gårdagen . Haha , men det var skitsamma . I skolan hände inte alls mycket , 2 lektioner sen sjunga in våren sen tipspromenad och sen 3rätters middag :) Gott var det ! Glass till efterrätt , så det var lyckat ! Men nu ska jag slänga mig in i duschen sen ska vi iväg till Dennis och fixa och sen hem och göra sig i ordning , sen tåg til Varberg . Ja ni fattar nog att jag måste susa nu fort som fan . Puss!!

what a night!

Ja det har jag verkligen haft , en skit bra kväll med en ännu bättre Ida :) Vi gick en lång promenad med massa prat , det var mer än vad det brukar vara ! Härligt att bara "rensa huvudet" . Sen åt vi lite afil med smällta flingor ;) Mums! Kollade ett avsnitt av Dhw säsong 2 ! Trevligt ! Sen var det bara att susa hem på mopeden och nu är jag i min säng och kollar de nya avsnitten av Dhw , lika bra som alltid :) Jag är nöjd och belåten och sen ska jag läsa lite samhällsekonomi fast det gjorde jag redan igår . Pussokram

snart kommer vi stå där i scandinavium och jubla för sångens drottning!=)

kryp i mitt hår.

Usch , jag hittade precis till min stora förvåning ett äckligt snuskigt kryp i håret . Ni vet sådär att ni känner er i nacken för något irriterar er och pang så trillar ett kryp fram. Jag vråla och skrek och ryste och skakade på hela kroppen, av med sjalen och piska med den på mig själv ! Haha , fy vad jag ogillar sånt. Men nog om det jävla krypet , skolan rullade på idag förutom bilden. Den var hur seg som helst , kan det bero på att vi hade Karin idag ? Vet inte men segt var det. Nu är jag ialla fall hemma och jag njuter , älskar att vara hemma ensam. !:) Bara gå runt och skita i allt , fast nu ska jag plugga men ändå. Sen blir det att träffa Idy för en promenix. Blir gött att prata av sig oså ! Missa inte Dhw och uglybetty ikväll , det är ju för fasen tvtisdag idag som alla tisdagar =) Kraam♥

together


.

springtur , need it to clear up my mind!

går efter magkänslan

Kan hända att jag tar en paus nu ifrån allt , bloggen också . Kan faktiskt inte säga riktigt varför , men jag känner mig konstig . Alltså jag vet inte riktigt hur jag mår men det är något som är fel , aja jag hoppas snart att allt känns sådär rätt igen ! Kan vara över imorgon , kan ta ett par dagar kan ta en vecka . För jag kan ju inte skriva en massa på bloggen och sen inte mena eller tycka som det står , någon ärlighet måste väl finnas ? Eller sanning ialla fall , för det är väl så det ska vara .

just wanna dance the night away

Godnatt på er :) Jag hade en bra dag och hann till och med sitta ute i solen , Lovisa mådde bättre ! Hon kommer förhoppningsvis hem imorgon . Blir skönt att ha hela familjen samlad . Hon är ju trotsallt en av mina 2 kusiner , ingen av dom kan försvinna för man kan faktiskt inte bara ha en kusin. 2 minst! Alla har typ 5-10 kusiner men jag har bara 2 , det är skönt tycker jag :) Passar perfekt , fast inte när någon av dem är sjuk och ligger på lasarett . Då blir jag orolig , vill ha båda hemma precis som familjen. Nu är hela familjen + Jonas hemma igen. Så de ligger och sover , för jag var hos Jossan ikväll med några tjejer. Kollade på " Along came Polly" , den är urgullug ! Har sett den innan =) Men nu blir det på tok för mycket text , sooooov gooootttttt!!!!!

jag vill helst ha en hund , men en iller är också fräckt och gulligt !! haha

Love Sex Magic

Godmorgon!:) Jag är ganska trött men ska till köket och äta frukost med mamma . Pappa & Elin är borta båda två , lite halvt gött faktiskt . Fast lite tomt! Idag ska vi hälsa på Lovisa igen , sen ska jag och mamma gå i stan i Borås . Blir nog trevligt !!:) Nu ropar mamma , hörs senare !


fredag

Hejhejhej!!:) Hoppas ni har haft en bra fredag . Skolan gick fort och smärtfritt ,på esteten gjorde vi framsteg!! Jag är stolt över oss dansare som kämpar otroligt hårt med allt ;) Det är inte bara "smack smack" så är helt plötsligt en dans gjord. Det är mycket arbete och tid bakom allt , men vi har lyckats bra =) Efter skolan var jag på en lite picknick med some friends , sen vid 19 åkte jag mamma & moster Malin till min kusin Lovisa som är på sjukhuset. Hon hade hög sänka och fick åka in igår , tråkigt!! Men hon mådde mycket bättre än innan , skönt och vi tjötade på och höll henne sällskap eftersom hon sover där själv . Jobbigt skulle jag tycka men hon är trots allt 18 år ;) Skönt att hon mår bättre och hoppas att du blir frisk snart kära kusin :) Sen var vi väl hemma vid 22 ? Och nu är klockan mycket , dags att krypa till kojs! Pussokram , ps! Grattis till min granne Jesper som fyller 16 vårar ;)

dancing in the moonlight , sommarkänslor påväg


"you are so fine you blow my mind .."

".. hey läsare hey hey Hey Läsare =)" En liten snutt från melodier är aldrig fel . Haha , idag är det torsdagen den 23 april . Trumvirvel , Jossans birthday !! Grattis världens finaste Josefine Alfredsson på din 16 årsdag. Hoppas du fått en riktigt fin födelsedag . Jag har haft en bra torsdag för en gång skull , kanske beroende på att Jossan fyller år ? Who knows , men den gick fort och nationella fungerade bra ;) Hoppas det gick lika bra . Sen har Caroline varit på snabbis besök , hon var faktiskt tvungen att smaka på min systers & Jonas omtalade chokladmuffinsar . Men jag ville ingen ha för jag var mätt efter mitt goda mellanmål :) Jag har fått en vana nu med en speciell yogurt , upptinade frysta hallon och specialK(orginal) också ska det smällta lite lätt så flingorna inte är för hårda . Visst säger jag rätt Idy ? =) Haha , vi gillar inte hårda flingor. Jag älskar det som mellanmål och frukost , skandal måste införa lite nytt liv i maten. Men ibland blir det faktiskt mackor ialla fall. Nog om det , efter att Caroline åkt hem så läste jag igenom engelskan och sen ut på promenad med IdaS =) Det blev 1 varv runt hela golfbanan och sen ett varv runt halva . Härligt med frisk luft och snack !! Får vi ta och göra om snart igen. Nu när hon gått hem har jag ätit en tacos och en banan , god kvällsmat ! Engelska böckerna kallar på mig och sen ska jag lösa de 2 kvarlevande mattetalen . Usch på det men det ska göras! xoxo

bilden säger verkligen mer än tusen ord!!
grattis till Jossan igen , bild kommer snart på dig =)

for the times that I made you cry

Hej på er :) Nu är jag hemma och bloggar lite , har varit hemma ett tag =) Gjorde en olaglig grej innan , skjutsade hem Andreas utan hjälm på hans huvud . Fy skäms , mycket dumt gjort !! Ångrar det nästan nu , fast polisen kom ju inte som tur var :) Kommer aldrig göra om det , hoppas jag inte . Nog om det , jag kommer inte åka fast och Andreas bröt ju faktiskt benet i höstas. Skolan gick fort,skönt och lätt . Tur att det finns sådana dagar då allt bara flyter . Nu ska jag plugga matte och uppdaterar gör jag inte förrens ikväll . Love // mt

min vän Idy:s humor är på topp , haha ;)

Haren går in i affären, slår med framtassen på disken, och frågar: - Har du morötter?- Nej, svarar björnen. Dagen efter går haren in i affären, slår med framtassen på disken, och frågar: - Har du morötter?- Nej, svarar björnen, och slår du på disken en gång till, så spikar jag fast din tass!
Dagen efter, går haren in i affären, och frågar försiktigt: - Har du spik?- Nej, svarar björnen. Då slår haren med framtassen på disken och frågar: - Har du morötter?


LIST!

Lovar du att vara ärlig? ja det ska jag

Du heter: Maja

Smeknamn: majsan , maja

Låt som när du är ledsen sörjer till? brukar inte sörja till musik

Beroende av: vänner, familj

Vad behöver du mest just nu: en hund!!

Vad tror folk om dig? tror nog att jag är en ganska galen person , hoppas att de tror att jag är trevlig !:)

Stämmer det? ja kanske ? inte vet jag

Vad får du oftast komplimanger för? olika

Vad säger du för att imponera på någon? är mig själv , om det nu imponerar ? haha

Hur imponerar man på dig? man är trevlig och omtänksam

Brukar du skratta för dig själv? haha ja faktsikt ;)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  "Okej :P Nej , va är de för paragrader?"

Var bor du? kinna , brättningstorp

Trivs du där: Ja jag trivs!!

Äger du några converse: ja 4 st

Sprit, cider, vin eller öl: cider

Vad har du för mobil: sonyericsson

Nästa mål i ditt liv: klara av sista delen av högstadiet sen njuta av sommarlovet :)

Hur svarar du i mobilen: hej det är maja , mt , eller något annat ;)

Vem ringde du senast? mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "hörs sen , pusspuss" (mamma klockan halv 9 imorse)

Antal timmar sömn inatt: vet inte , kanske 8/9?

Sov du ensam: ja helt ensam

Brukar du komma i tid: för det mesta , iskolan ialla fall

När mår du bra: när jag trivs , och när jag är glad

När blev du fotad senast: idag , tror det var ngn 6:a som smygfotade mig när jag åkte till skolan på min moped ? :S haha

Hur känner du dig nu: glad

Vanligaste färg på dina kläder: svart , jeans , lite färgglada blusar , vitt osv

Vad tycker du om fötter: ida gillar dem , jag tycker att de ser konstiga ut . jag är en person med hööga vrister!

Vad saknar du: inget speciellt , tittar framåt =)

Favorit dryck på morgonen: te , juice eller mjölk

När brukar du oftast gå och lägga dig: 23.00

Är du blyg? nej

Sysslar du med någon idrott: springturer i skogen ,spinning , bodybalance och stepup(ibland) och dansen som det är uppehåll med just nu !

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja det vill jag ialla fall tro på :)

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: göra allt som tjejer inte har chansen att göra , haha ta det inte på fel sätt . alltså det jag skrev !
Är du nöjd med ditt liv: ja jag är nöjd . finns väl brister men på helheten är jag nöjd!

Vad är det värsta du vet? elakhet , falskhet och krig

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? olika , beror på min budget !;) jag är en bra slösare.

Vad längtar du till? just nu är det helgen , fast helst vill jag nog ha och längtar efter sommaren !

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja:)

Vad är det finaste du fått? min moped , haha ne men det är nog det dyrbaraste. Det finaste har jag inte fått ännu men det skulle nog vara en hund om jag någonsin får det !=)

Om fem månader: september och jag har börjat ettan , har förhoppningsvis skit kul!!

Om ett år?: är det mesta förändrat

Du samlar på: massa skit ! haha , badkulor med jullis & jossan

Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma , jullis

Har du strumpor på dig nu: nej , varför vet jag inte men jag gillar tiden då sommaren och icke strumptiden kommer !=)

Är det okej att gråta: absolut

När grät du senast: hmm ,

Bär du glasögon eller linser: ja jag bär ett par svarta bågar

Har du piercing: i öronen

Vill du gifta dig: ja det vore väl härligt!

Vill du ha barn: jadå =)

Är du bra på att laga mat: ja det tycker jag , ganska

Är du flygrädd: nej men jag ogillar lufthål eller vad det heter

Hur vig är du: min vighet försvann när mitt uppehåll med dansen försvann , haha

Vilken är din favoritglass: jag älskar den mesta glassen :) annak:s glasstårta är väldigt god vet jag ialla fall ;)

Bor dina föräldrar tillsammans: japps

Vilken ögonfärg har du: blå/grön/gråa , en udda färg

Röker du: nej

Hur ofta tränar/motionerar du: beror på hur jag mår , vanligtvis 4-5 ggr i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: leva i nuet och lära sig av sina misstag !


kollar på tv , pluggar , broderar , planerar och väntar på muffins . jo tack jag har många bollar i luften samtidigt!!

Haha , ja rubriken stämmer in på vad jag gör :) Om den hamnat sådär lite konstigt som den kan så är rubriken så här :kollar på tv , pluggar , broderar , planerar och väntar på muffins . jo tack jag har många bollar i luften samtidigt!!. Men visst är det så att vi kvinnor kan ha många bollar i luften , haha . Idag har ialla fall varit en bra dag , Puzzled hade sina 2 sista föreställningar . Sen var det att städa , sen hem och sen fick jag åka till skolan och hämta lite books. Inte mycket mer att berätta , muffins lukten har spridit sig . Såå gott =) Tack Elin & Jonas som bakar så gott. Tack och hej , ha en bra eftermiddag !;)

en sötsak frå idasjöstedt !

i min goa säng

Kollar på "inför eurovision songcontest" på ettan :) Det är sådär, men Turkiets bidrag är lovande och jag tror det kommer gå långt. Innan var jag med Caroline och Elin ! Trevligt , alltid trevligt att kunna träffas en måndagkväll =) Haha , nu ska jag bara slappa och kolla tv hela kvällen . Ska läsa i min bok och sen ska jag sova så jag kommer upp imorgon då vi ska dansa för fulla muggar !! godnatt

detta är min framtida vovve , visst är han söt ? =)

och denna skon var mycket snygg , men jag har nog köpt en sko eller lånat hem ;) den är också snygg!

20 april

God dagens :) Nu sitter jag här , har pluggat lite men känns inte som att man behövde plugga något speciellt tills imorgon. Skönt , imorgon blir det ledighet för mig . Ska dansa på kultkalaset , "Puzzled" igen . Så ni som missade den eller vill se den kan komma på andra föreställningen klockan 11 om jag inte minns fel? Nu ska jag snart träffa Caroline , vi ska försöka hitta på något roligt :) Kommer gå bra tror jag , vi brukar ialla fall lyckas! Puss&Kram

ne jag har då aldrig haft tråkigt med dig hetnos :D!


nattispuss och kramis!

Nu är tv:n avklarad , eller kanske kollar mer på mitt rum. Filip&Fredriks brottningsträning på kanal 5 i deras program var såå rolig , jag skrattade så att jag fick tårar i ögonen. Bättre humor finns inte !! Särskillt när Fredrik skriker "aah aah , ajj!" såfort han får ont i sina smala armar . Och man riktigt ser hur Filip njuter av Fredriks smärta :) Haha , ne men lite skadeglad ska man vara . Nu blir det säng bums så att jag fixar skolan imorgon , kan inte missa mer !


you know you love me , xoxo

Hej hej =) Slänger in en snabb text om dagen , mådde sådär när jag vaknade. Fortfarande halsen som gör ont och huvudet är som det är . Sen pluggade jag lite , åkte på träff med Puzzled . Uppvisning igen på tisdag , nu är jag hemma och kollar på inspelat gossipgirl. Lika bra som alltid :) xoxo / mt

maja som är sååå cool , haha ne men bilden är gammal ;)

Förresten åh vad jag gillar mer reklamen =
tjej: - fortsäääätt
kille: - foooortsääätt
tjej2: - förtsääätt att äääääääällskaaaaaaa-a
kören: ja älska mer , älska mer osv
En riktigt härlig reklam som jag ialla fall blir super glad utav !!!

öroninflammation?

Godnatt! Ska sova nu egentligen men bara för att jag känner för att skriva av mig så kommer ett inlägg . Jag har super ont i öronen och halsen , tur att jag inte hängde med ut innan! ;) Dagen i Göteborg med mamma var en av de bästa shoppingdagar jag haft , tro det eller ej =) Blev en super dag ! Bara jag och min mamma , ja lite med Elin& Elina men det klagar jag inte heller över . Vädret var toppen och jag hittade massvis. Skolavslutningen är klar , skönt! Och sen är nog det mesta runt det också klart . Åkte ialla fall till Ida sen , det var synd om henne för hon hade haft "sååå tråkigt" hela dagen . Men som vanligt lyckades jag muntra upp henne , inte ofta vi är sura på varandra inte ;) Vi gjorde en film , en sån där film som aldrig skall visas . Kul var det ! Efter det så åkte vi och köpte mat till Jullan , sen har kvällen gått med allt hit och dit . Hann åtminstone träffa mina vänner , men nu mår jag som sagt inte bra igen :( Varför ? Antar att jag kanske måste testa mig för körtelfeber/öroninflammation ? Jag vill och orkar inte vara sjuk , på tisdag är det ju Puzzled på scen igen. Det måste jag vara med på och jag klarar 2 uppvisningar , får helt enkelt bita ihop för det är mattenationella på torsdag också . Tandläkaren i borås också som jag kanske måste boka om ? Hur ska jag klara allt , nu blir jag lite depp och tycker mycket synd om mig själv. Borde få en resa nu till N.Y eller Paris , eller kanske något lite varmare ställe ? Jag vill ha mer sommar än vad Sverige ger oss just nu . Mer värme , hejja!!:) Nu blir det bedtime , detta inlägget blev för långt .

ida och maja , lätt som en plätt

mamma och jag ..

.. åker nu en snabb sväng till göteborg som det var planerat ! Och jag blev frisk som tur var , fast halsen mår fortfarande skit men ingen feber ialla fall! Vi hörs senare , mina vänner jag finns på mobilen ! puss

godnatt♥


vill bara tacka världens bästa caroline för mitt påskägg som jag fick idag :) det är fyllt av massa god choklad och jag blev dunderglad , tror att detta kan vara våran nya tradition ? who knows ;) puss&godnatt jag är almost frisk!!


åh gud så bra ! haha

http://www.youtube.com/watch?v=EMClmPJF2Iw&feature=related

Lade upp denna för att ni kan länka er in på den men också för att jag ska lägga upp den imorgon här!! missa inte

på bättringsvägen !! "mina böner har blivit besvarade"

Hej på er =) Idag mådde jag sådär på morgonen men febern hade gått ner som tur var . Nu på eftermiddagen mådde jag bättre , så skönt! Hängde med mamma till Jessica , mamma tyckte nämligen att om jag kom ut i verkligheten så skulle jag nog må bättre. Hon hade såå rätt :) Känner mig mycket piggare fast halsen är som den är. Snart kommer Caroline med en överraskning ;) Vad kan detta vara ? Haha , ne men hon muntrar säkert upp mig och jag har endel att berätta fast jag varit sjuk ;) Helt off är jag inte fast Caroline får nog uppdatera mig ialla fall . Nu ska jag bege mig in och kolla lite på facebook , där blir man så härligt uppdaterad !! Nihaou eller vad det heter Jullan ?:D Min bästis for förövrigt till den Brännande ön idag , men hon kommer hem imorgon igen. Skönt för jag gillar när hon är hemma , ska ringa henne senare .

jag bara älskar bilden vänner!!.

.

Hejhej!! Har varit frånvarande idag för att jag vaknademed 38,8 graders feber :( Inte alls kul och idag har jag mått skit. Men jag blir hemma imorgon och kurerar mig själv, så missar gymnasiegrejen. Fast om jag ska vara ärlig så blir jag mycket hellre frisk . Hatar verkligen att vara sjuk , ialla fall om man är tät i halsen och har feber. Det är mycket värre än en enkel förkyldning. Mamma är ledig imorgon så jag slipper vara ensam ialla fall , och min syster bakade chokladmuffins innan fast jag har inget sug eller aptit för det ändå . Aja det var min dag , hoppas ni är friska och mår bra!! Ha en bra fredag och en bra helg , jag hoppas jag blir frisk imorgon . sjuk-puss

bilden är vääldigt gammal på en mycket söt caroline =)


även grattis till Patricia idag som har namnsdag !!

känner dragningskraften.. can you feel it too?




                  a.s              j.c               m.t            c.j

vårat kommande liv ? - ja tack!

"stop right now , thank you very much , i need somebody with a humain touch.."

"..hey you always on the run , got to slow i down baby , got to have some fun" nanana osv ;) Haha , en favorit låt från Spicegirls =) Hej på er ! Idag har jag endast gått i skolan i ca. 4 timmar , längre onsdagar har vi inte längre . Det är så himla gött så jag kan inte ens beskriva det. Känner mig enbart krasslig idag :( Halsont och förkyld , sen hade jag dunder huvudvärk imorse . Hoppas det går över , ska i alla fall till skolan imorgon och bita ihop. Annars är i på gymnasiet på fredag och hjälper samhällarna . Blir nog kul hoppas jag! Skönt att slippa lyckeskolan i vilket fall som helst. Så denna eftermiddag har jag inte mycket framför mig , ska få gjort lite svenska och sen skriva källförteckningen på so:n ! Efter det blir det vila vila viiila =) Och ikväll greys såklart . Så min onsdag blir nog toppen bra , tack och hej !!

2 stycken nya sorbet smaker har kommit , hade inte varit dumt för min hals !!

desperate desperate desperate Housewives !!

Hej första skoldagen efter lovet =) Den gick fort fast jag fick huvudvärk , mindre kul . Sen var det bara hem och plugga , och nu tittar jag på "Ugly Betty" . En helt underbar tvkväll idag :) hihi! Dubbla avsnitt av "Desperate housewives" sen , åååh det är så bra så jag är lycklig nu kan jag lova.  Nu börjar det snart , tjingpling!

älskade tvprogram ♥

allt har ett slut ..

Kollar på "Harry Potter" nu , den första filmen som jag tycker är den bästa :) Har även mejlat till Ida Sjöstedt , hon besvarade min fråga om en viss klänning . Väldigt fin är den och kan bli avslutnings klänning ? Får se ;) Sprang ialla fall rundan som jag och mamma brukar springa =) Det var skönt fast jobbigt för jag är så "tät" i bröstet pga förkyldningen. Men det ska väl gå över som allt annat.  Rakade ialla fall mina lurviga ben efter det , nu är de lena som silke ! Och so:n blev också klar och det gick fort , glädjeskrik säger jag endast!! :) Men jag kanske lägger till något mer eftersom den inte ska vara inne förrens torsdag . Jaja , skönt var det ialla fall.  Nu ska jag sova , eller försöka . pusspuss


känns som söndag , och jag är sååå duktig!

Godmorgon :) Eller ah det är som morgon för mig , jag somnar inte i tid nuförtiden. Vet inte vad som tagit åt Maja som annars är så bra på att somna i tid , ibland åtminstone ? Men antar att det är på grund av lovet , man känner sig fri för att somna när man vill . Idag är det som en normal söndag i mitt "roliga" liv , en riktig pluggdag. Jag sitter ute och skriver so, almost done :) Åh jag kommer vara så lycklig när den är helt klar , jag gillar uppsatser/inlämningar !! Mycket enklare än prov och man får verkligen uttrycka vad man tycker . Ialla fall i so , pappa är så duktig här på balkongen och fixar med glaset som ska upp mellan träbjälkarna på staketet. Mamma tvättar bilen , och jag ser ut som hell. Ett nervsammanbrott , haha jag har bara dragit på mig klasströjan och en filt om benen. Vädret har sitt egna liv och jag tycker om att sommaren närmar sig med bamsekliv =) Det är nog ca. 45 skoldagar kvar eller något ? Ialla fall bara ca.2 månader max. Åh vad jag lääängtar!!! Efter sommaren börjar jag samhäll , där börjar även mina vänner och IDY :)!! Hon skiter i frisör och hoppar på vårat år istället , det är modigt! Studenten är faktiskt bara en dag och den kan du ta tillsammans med oss ;) Det finns så mycket som lockar efter sommaren , allt blir nästan nytt = skola , klass , schema osv osv osv. Men innan allt sånt startar så ska jag ha ett toppen sommarlov. Blir nog inget jobb , inte vad jag tror ialla fall ? Ska snacka med Anders . Jobb är ialla fall inte min största prioritet , min största prioritet är att göra precis vad jag vill . För som sagt jag är helt friiii!!!! Hejdå Lyckeskolan föralltid . Jag kommer inte sakna dig , bara lite men inte mycket . Det jag kommer sakna är Sören & Kerstin. Våra goda mentorer som vi har haft , och självklart klassen som faktiskt varit en bra klass =) Haha , nu känner jag att jag bara skriver och skriver . Alla känslor bara släpptes fria och det är gött . Ni som orkar läsa allt måste jag ju ge en eloge till!! Aja idag blir det inte mycket mer , slänger nog in ett till inlägg .. Ska kanske skita i bodybalance och springa istället fast att jag är förkyld. Mamma tror att det är pollen , aja see you later . ♥

åh hon är såå söt =)

Uppdaterar och hoppas..

..ni tycker att det är bra :) Min helg och mitt lov har varit riktigt bra! Eller går inte att klaga på ialla fall. Påskafton , den mest överskattade kvällen blev inte så pjåkig. Vi åkte till Madde och efter att ha tjötat där en liten stund så begav vi oss till Markus Älvebrant som bor här i mina kvarter = Brättningstorp. Dit kom många människor och jag hade kul =) Tror faktiskt att de flesta hade kul ;) Så åkte jag hem till Carro och sov där . Idag har det inte hänt så mycket . Har pluggat och lagat mat , sen har jag även varit väldigt snäll mot Carro. Jag gav henne ett påskägg , med hennes favorit godisar i . Hon blev jätte glad , fast hon fick gå påskvandring för att hitta det ;) Så påhittig var jag idag!! Sen har jag Jullis Carro & Alex varit vid hsjön och skulle ha mysigt . Men där var några bönder , eller snarare bondaktiga killar som ville ta kort på oss. Inte alls kul bara jobbigt , fulla och äckliga var de . Men I guess thats life for some people ;) Aja sen drog jag Jullis och Carro hem till Jullis och hade mys där istället . Nu ska jag sova för jag behöver det , kramis♥




här fick ni några bilder ;)


ute i vårsolen

Hej på er!! Sitter ute i solstolen med en filt över huvudet så att jag kan se vad jag skriver på datan :P Haha , vädret är hur som helst helt underbart!! =) Jag gillar det och har suttit ute och läst + solat största delen av förmiddagen ;) Mamma och pappa stack till stugan imorse , då låg jag fortfarande i sängen och groosade :) Haha , men jag var dundertrött !! Kom inte i säng förrens vid 2 igår? Victoria , Emma och Madde var här efter alla händelser =) Ikväll tror jag inte vi vet vad som händer än och laddar gör vi då inte heller ? Jag slappar och instämmer med Lina om att påsk är på tok för överskattat! Är dundersugen på att skita i allt och bara ha en mysig grillkväll hos någon ? Tyvärr kunde vi ej vara här :) Another time people! Nu ska jag sola lite till , puuuuuuuuuuusssssssssssssssss

veronica julia hanna caroline jossan maja elin och alexandra =)

grillat ikväll , då är sommaren häär!

Good afternoon =) Nu sitter jag här efter en helt skön dag . Blev massa soplugg som gick toppen och sen så sprang jag och mamma ut i springspåret ! Sköntskönt , nu ikväll blir det grillmat ;) Farmor,farfar & mormor kommer hit och äter . Lite påsk med de gamla , aldrig fel !:) Haha , ne men det blir nog trevligt att träffa dem . De kom nog precis nu så ska kila iväg nu.. Ikväll ska vi nog till sjön igen för hundratusente gången men det är mysigt där =) Kramkalas/ MLT

sommarnatt när vi svävar fram i mörkret , aaahaa...

godmorgon!!

Caroline & Julia har precis åkt och jag satte mig lite här. Vädret är skit bra med ca.15 grader i solen !!:) Äntligen vår , idag ska jag nu först plugga so mindre kul men det går. Sen får vi se vad som händer ? Ska ialla fall äta hemma ikväll =) Igår var rätt trevligt , först impuls som jag Julia & Carro inte gillade så vi stack tidigare ;) Träffade Dennis & Johan hos mig sen senare och spelade spel och tjöta :) Trevligt!! Vi somnade dock inte förrens 03.20? Men idag är jag ändå pigg som en mört , eller någolunda pigg åtminstone . Pusshej/mlt

mer än en favorit = 2 favoriter


hos min Jullis!

Hello people! Nu är jag hos Jullan med Carro & Alex. Jullan packar för hon ska ju som sagt sova hos mig ikväll !! Det ska bli galetkul =) Nu vet vi ej vad vi ska göra för alla vill olika ? Haha , men så kan det vara ibland. Får se vad som händer ikväll , aja nu har jag inget mer att berätta . Kissandhug // mlt

always happily ever after ?

Kom precis hem från Veronica :) Var där med Elin & Caroline och snackade och hade det trevligt , Per var också där . Så det var trevligt och inte lika kallt som vid H-sjön .Haha , dagen gick fort och jag hann med det mesta . So,tvätten,laga mat,diska,ny tvätt och även en springtur+gå på slutet med mamma :) Blev hela 5km i friska luften , 3km sprang vi och det gick lätt och var skönt . Inte lika tungt som spinningen var , fast det berodde på skidåkningen tror jag =) Aja , stressa fick jag göra sen efter det . Duscha och så fort sen skulle jag träffa Carro,Alex&Elin vid okq8. Men Alex drog efter vi varit vid hemmakväll ;) Så då åkte vi till Veronica. Och nu har jag inget mer att skriva , måste sova nu för imorgon kommer Jullan mein Besty hit och sover här =) Vi ska ha en galen kväll är bestämt ialla fall, det brukar vi lyckas med !! Puss och kram♥

maja och julles
min alldeles egna bästa vän som ställer upp , lite konstig men toppen!

jag sliter !

Hejhej!! Nu har jag precis slängt in ny tvätt i maskinen och börjat tumla förra tvätten och nu har jag tänkt börja med förintelsearbetet ;) För jag tror att det kommer ta tid ? Vet inte ens hur långt det ska vara . Men får la börja skriva och sen argumentera . Hoppas det går effektivt ialla fall . Sen ska jag nog ut och gå tror jag, skönt med lite frisk luft !! Eller kanske en springtur . Får se hur jag gör =) Idag regnar det och det är tråkigt .. Vill ju ha ett härligt vårväder , men man kan ju inte få allt ? Efter regn kommer alltid solsken . Så jag hoppas på det. Vad som händer i påsk vet jag inte , tror inte det är någon som vet ??! Om jag har hört rätt så ska vi vara hos Hanna innan :) Ska nog ringa Hanna senare och prata lite med henne , hon är faktiskt helt ensam hemma och jag tycker lite synd om henne . Fast det borde ändå vara rätt gött att vara hemma ensam =) Aja nu ska jag fortsätta med allt !!! Tusen puss / mlt

jag gör en blondinbella!

Mina bästa tips om Marks kommun , det du som är turist ej kan missa!!

Bästa café:
lyx:Skrädderiet budget:Punkten


Bästa uteservering:
Skrädderiet eller Gästhuset


Bästa restaurang:
Valla(golfrestaurangen) eller Gästhuset


Bästa shoppingstråk:
Det finns en huvudgata , du kan ej missa den !


Bästa H&M (ja de är stor skillnad):
H&M får du söka efter i Borås / Göteborg , välj själv!


Bästa secondhandbutiken:
Tur och retur , gå upp mot bageriet och sen hittar du det bredvid Barnkammaren


Bästa klänningsbutik
: Lyx: Harrys , huvudgatan Budget: Lindex måste det bli?

Vart man tar med mormor:
till kyrkan , Kinna har en härlig församling . Ej kristen : lämna henne på Skrädderiet


Vart man tar med föräldern:
Föräldern lämnar du i Kinna och de kan gå själva!


Vart man tar med pojkvännen/flickvännen:
En promenad uppe vid KSK med picknick är en härlig tur , be om vägbeskrivning eller ta bussen (nummer 95?)


Bästa baren med godast drinkar
: Brukade vara Lounge men det läggs nu ner . Kolla upp hotellet eller Stars.


Bästa klubben:
Hotellet


Bästa fyllekäket:
PG:s

Bakis i Stockholm?
Köp en pizza på en av våra pizzerior ex: Framnäs


Bästa picknickstället
: Skog finns nästan överallt så det är bara att leta , KSK är ett tips eller vid någon sjö!


Ska du gå på bio?
Så finns en biosalong precis vid biblioteket , visas en film då och då .


Störst chans att få se en kändis:
Kom på Mingla i Mark , du kanske har tur och får se just din favorit?!


Bästa stället att få syn på mig?
Överallt och ingenstans

Mer frågor , kontakta mig i kommentarsfältet!! Hejja Mark !!!!!


göteborg och grill , kan det bli bättre ?

Godkväll på er som sitter uppe eller godmorgon till er som tittar in imorgon (onsdag) :) Nu är jag hemkommen , och dunder trött. Åkte in till Göteborg med Idy & hennes pojkvän Oscar vid 1tiden . Vi kollade runt lite och sen gick vi och käkade på Paprika som har skit goda mackor för toppenpris! Efter det drog Oscar hem , då var det bara jag och Idy kvar :) Idy hittade massvis även fast jag var den som skulle hitta :P Haha , men det gjorde inget för jag hade inte suget och då går det ej ?! Jag hittade tillslut en klänning på Zara som jag kanske ska ha på skolavslutningen , troligtvis! Så jag ska skicka hem en klänning som mamma beställde åt mig i smyg , allt på bild ser ej likadant ut i verkligheten är min kommentar till det ;) V-ringat var ej min grej . Sen hade vi dunderkul inne på Zara , haha . Jag kollade på en skyltbild som var på en tjej(?!) fast jag visste ej om det var en tjej så jag sa högt till Ida : Ida är det där en tjej eller kille ??! Ida svarar med en skarp viskande röst: MAJA! du kan ju en säga det såå högt!! Då trodde Ida att jag menade en kort klippt tjej på 12år framför oss . Och jag förstår henne för tjejen som hon trodde var ungefär ett likadant fall , men jag skulle aldrig säga så ;) Nu kanske ni inte fattar eller tyckte detta var kul , men om ni hade varit med hade ni skrattat kan jag lova . Jag skrattar bara jag tänker på det :) Sen åkte vi hemmåt mot Kinna och jag hann få en av Idys farmors muffinsar innan jag åkte , de är världsklass !!

Nu på kvällen så åt jag sen drog jag till H-sjön . Där var vi några stycken som hade trevligt !! Mer orkar jag inte berätta för jag vill sova och det ska jag göra nu =) Kram

nu tycker jag att det kan bli sommar så man kan åka ner till olofsbo och ha det härligt!=)

hem ljuva hem

Nu är jag hemma från grillkvällen som var uppe vid H-sjön =) Riktigt trevligt hade vi det , men elden var lite för stor vissa stunder . Haha , vem kunde det bero på ? Carl kanske ;) Aja det var bra ändå , nu fryser jag om min rumpa sådär rysligt mycket :( Det var kallt däruppe men endast om rumpan . Men som vanligt klarade jag det susen , kanon!! Nu ska jag krypa till kojs och drömma en skvätt , läsa en bok :) Imorgon drar jag och världens bästa 92:a till Gbg , det är Idy jag pratar om bara så ni vet ! Kram&Puss

in action!

Kom precis hem från ett pass med spinning , skit skönt var det dock känns benen som spagetti ;) Skidor och spinning hör nog tyvärr inte ihop , men skitsamma ! Nu ryktas det om grillkväll med världens bästa så måste skynda mig för att duscha och allt sånt vilken stress jag får nu , pussokram!!!

känns som att denna kvällen kommer bli ruskigt trevlig!!

känslan av att vakna 05.00

Godmorgon! Antar att de flesta sover denna tiden på lovet , klockan är just nu 08.10 och jag är hemma , tåget var framme 05.45 idag skulle jag kunna tro ? Vaknade ialla fall 5 imorse och kände mig sååå trött. Haha , men det var bara att stiga upp & packa ihop handbagaget. Sov lite i bilen påväg till Kinna som tur var :) Nu är jag väldigt trött och ska snart duscha , sen ska jag fortsätta fixa med min packning och slänga in lite tvätt i maskinen =) Och efter det ska jag bege mig till någon utav mina vänner om de inte ska komma hit ? Hörs av senare , pusselipussis


det är ett sånt vårväder i Kinna så man bara vill ha sommar nu !=)


på tåget.. hejdå Åre , hej älskade markis !

Heej ! Nu sitter jag här i kupen på tåget med mina medresenärer . Jag söker på gammal musik åt Carl och sen har vi ett gott skratt . Haha , det är trevligt att åka tåg :) Senare ikväll har vi massa godis som vi ska käka och sen sover vi i våra britsar . Lite trångt är det ju allt men jag överlever =) Nu ska jag meddela att premiären på satc film numero doz kommer den 28 maj 2010 !! Jag längtar redan nu , hihi. Och jag längtar också efter mitt hem , mitt rum och definitivt min underbara säng!!! Msn krånglar och jag blir trött på det , dumma msn . Men aja nu ska jag lyssna på " När vi två blir en " med min kusin . Ha det gött , och glöm inte gg ikväll :D pusspuss


.

http://www.youtube.com/watch?v=_PYfuuEWImQ

grym när den kommer igång , gillar hennes dans !!

konischiwa bitches

Godkväll =) Ligger och lyssnar på Robyn , hon är grym! Vi har varit ute och ätit och bestämde oss för att gå hem tidigt , imorgon ska vi nämligen hem . Upp tidigt och packa och sen ut i backarna här i Åre , sista åken för denna gången ;) Idag kunde man åka upp till toppen och vädret var fabulous idag!! Strålande sol , fast ändå dimma :) Bilder kommer när jag kommit hem , det blir på måndag morgon circa 06.00 . Haha , då ska jag göra so fram tills mina friends vaknat . Jag saknar faktiskt er riktigt mycket , behöver min feminina klubb liksom ! tss. Idag åkte vi ialla fall hela dagen och sen after skii, kollade även elfsborg på tv:n . De missade några viktiga straffar dock . Aja nog tjöt här , ni ska få en bild på Robyn här nere för att hon är såå bra som jag nämnde innan . Tjohejs puss // mt

vår svenska stolthet ;) där fick jag till det !

I have a dream

Åh jag är tröttast i världen egentligen men kan ej somna , idag har varoit en fullspäckad dag i Åre:) Jag älskar Åre och allt som det bjuder på . Skidor började dagen med , det regnade idag igen . Lite surt men sen kom solen faktiskt fram och det gick ju att åka med eller utan regn så det kvittade ;) Efter skidor tills klockan var circus 4 så drog vi till rummet . Lite vila och kolla tv . Sen ut till Peak butiken som hade toppen realisation , köpte en tröja och en mössa =) Sen kikade jag runt i alla de mysiga butikerna och de har skit bra utbud. Kom ialla fall in på en butik som var en blandning av Sorbet / Blomsteraffär och toppenklädaffär ;) Där köpte jag en tunnare tröja som var rödvit randig =) Jag blev nöjd med mina köp!! Sen var det bara att fixa sig och så såg vi "såskadetlåta" , sen drog vi till dahlbloms? Tror att det heter så :) Där har vi spenderat många timmar nu från 6 till halv 12 ? Maten var toppen och mycket folk . Trevligt! Vi såg bland annat HansFahlen och JonOlsen . Så kvällen var mycket lyckad och jag hade kul :) Nu ska jag kolla sexandthecity , film nummer 2 kommer den 28maj 2009 ´ryktas det om !! Då ska jag vara bänkad , åh jag älskar sånt häääär !!!!!!!! puss

FABULOUS!


godnatt

Maten smakade mums , jag åt kött med smällt fetaost på ,grönskaker och pommes :) Sen kollade vi hockey , fanns till och med tv på toan i sportbaren . Haha , men det var mysigt ändå . Jag menar sport över hela stället är inte min grej egentligen men jag gillade det skarpt :D hihi , nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon bitti . Då blir det med skidor , en extra tanke till Alexandras vovve Wilmis som har fått problem med njurarna och ligger på sjukhus .

pussokram

"vi bor på Dippan"

Hej på er =) Slängde in en lista innan , hann inte skriva då för skulle hoppa in i duschen. Ikväll ska vi till en "sportbar" och käka , det ska tydligen vara god mat där ;) Så jag hoppas att det blir bra !! Idag kom vi hit med tåget tidigt på morgonen , lämnade bagaget och sen ut i backarna . Eller först fixade vi skidor och en hjälm till mig , känns tryggast så när de är ganska stora eller det är stora backar här :) Nu har Calle dragit på sig finskjortan , så fint så ! haha , ne men nu ska jag lägga in en bild och sen ska jag sminka mig . Hörs ikväll om jag blir bloggissugen :D pussokramis

får bli denna för jag tycker de är så fina =)!

ÅRE// lista på rummet

Dagens klädsel
tröja: underställ och skidkläder
byxor: underställ
sockar: raggsockar
smycke: kompisarmband

Känslor just nu.
saknar mest: ingen speciell =)
älskar mest: mamma
mest irriterad på: nobody
stör mig på: inget

Dagens bra&dåligt, hiss&diss.
Bra: skidor
Dåligt: nothing , eller jo mina pjäxor i början ;) haha
Hiss: mamma
Diss: skoltröjorna som krångla

Att göra/måste göras.
Idag: duscha och fixa inför kvällen
Imorgon: skidor
I över morgon: skidor
Fredag: skidor
Lördag: skidor
Någon dag så snart som möjligt: lov så ska väl till gbg/malmö hoppas jag =)

Senaste personen som.
Sov i din säng: ingen :( den är ensam hemma i K.
Såg dig gråta: pappa
Fick dig att gråta: haha
Fick dig att börja skratta: fia
Du gick på bio med: miinns ej
Skickade ett e-mail till dig: facebook
Skickade ett sms till dig: caroline
Gjorde dig glad: åre


sunnyday

Ett snabbt inlägg , vååååren är häär solen skiner livet leker!

picknick med världens bästa Idy!

Hejhej=) Nu är jag hemma från Ida , vi hade "picknick" = fika på altanen och kollade gossipgirl . För jag missar ju faktiskt det på söndag ;) Hon både bättre fast man kan ej krama henne hårt . Haha , fast jag brukar inte krama hårt :P Jätte mysigt var det ialla fall,pratade om almost everythingm, fast sen var jag tvungen att åka hem . För nu om exakt en timme eller snarare 50 minuter drar vi till Göteborgs station där tåget går till Åre !! Kulkul :) Kameran har pappa laddat och datan kommer fungera när vi är i Åre också , det betyder mycket för mig som behöver mina feminina vänninor att "chatta" med =)

Gjorde även soprovet idag som är lätt , lättare än det förra ;) Önskar alla mina klassvänner , good luck!
Mer har jag ej att säga för måste bli klar med handbagaget nu i tid ropar min kära mamma =) puusss♥

ipodtouchis är också laddad inför tågresan , hey ho let´s go

RSS 2.0